Yeis Sensura Tek Taş Mp3 indir

Yeis Sensura Sivil İtaatsiz (2019)
Sanatçı Yeis Sensura
Albüm Sivil İtaatsiz (2019)
Şarkı Tek Taş
Hit 141 indirme
Haftalık Hit 1 Haftalık indirme.
Boyut 7.31 MB
Tarih 24 Mart 2019 , Pazar günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 7 puan. 1 kişi puan verdi.
Tek Taş Yorumları.
Tek Taş indir ve şarkı sözü.

Yeis Sensura - Tek Taş Sözleri

Rapçi Şanışer, 16 rapçi( Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel, Kamufle) ve Deniz Tekin ile yaptığı şarkısı “Susamam” ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sorunlarına parmak basıyor.

Her bir sanatçının bir konu başlığını işlediği parçanın konu başlıkları ise söyle: Doğa, hukuk, adalet, uluslararası siyaset, İstanbul, eğitim, sorgulamak, kadın hakları, kadına şiddet, dünya, gurbet, hayvan hakları, intihar, faşizm, sokak ve trafik.

Ağırlıklı olarak Türkiye’nin acılarını, sorunlarını anlatan parçada güncel olaylara da yer verilmiş. Deniz Tekin’in bölümünde arka planda; yakın zamanda eski kocası tarafından katledilen Emine Bulut’un son anlarına dair ses kaydı da yer alıyor.

Siyasi ve dünya görüşlerini her parçasında dile getirmekten çekinmeyen Şanışer, #Susamam ile toplu bir manifestoya imza atmış oluyor.
Yayınlandığı andan itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan parça Youtube trendlerde 1 numaraya yerleşti.

Şarkının bir diğer ilgi çeken yanı ise, şakı için tasarlanıp satışa sunulan t-shirlerin geliri köy okullarına bağışlanacak olması.

#Susamam tişörtü al, köy okullarına destek ol! https://www.hollyhood.com.tr/susamam