Miss Damla Çizgi Çektim Geçmişe Mp3 indir

Miss Damla Tüm Şarkılar
Sanatçı Miss Damla
Albüm Tüm Şarkılar
Şarkı Çizgi Çektim Geçmişe
Hit 793 indirme
Haftalık Hit 1 Haftalık indirme.
Boyut 3.56 MB
Tarih 16 Kasım 2017 , Perşembe günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 7 puan. 3 kişi puan verdi.
Çizgi Çektim Geçmişe Yorumları.
Çizgi Çektim Geçmişe indir ve şarkı sözü.

Bırakıp gitmek sana göre kahpe.
Kaç kişi sevdi o yüreği söyle. Benden sonraki sevdimi böyle. Uğruma ölsende dönemem eskiye.
Sevdiğim herkez tek tek gitti. Hayat oyununda bu rolde bitti. Perdeler kapandı ne olacak şimdi. Oturup'ta ağla bütün geceler gibi.
Yüreğini yüreğime koyduğum o geceye lanetler ettim hep içten içe. Sevdiğim kadar ben sevilmedim bile aşka inanç falan kalmadı bende.
Yeni doğan hergüne beddua ettim. Neden kaderim böyle niye daha ölmedim. Sana ne yaptım ki bunlari çektirdin? Hiçmi acımadın hiçmi üzülmedin?
Her gece kalbine bir sızı girsin. Bensiz hergünde ölüp ölüp dirilesin. Sende benim gibi hep acı cekesin. Sevdiğin her kişi seni terk etsin.
Muhtac olduğum dakika yoktun. Uğruna ölürken zevk alıyordun. Kavga edince hep ona gidiyordun. Gidipte o kahpenin koynuna giriyordun. Unutmadım ben bütün eski günleri!
Senin için herşeyi yapardım inanki ama değmezsin anladım daha yeni. Bu ayrılık benim kurtuluşum belki.
Gururun kırılır sakın geri dönme. Inanmıyordun ya hani benim sevgime. Şimdi git ona hadi çizgi çek geçmişe. Yüreğin sızlasın beni her görüşünde. Canımı verirdim teretüt etmeden. Güvenimi sarstın yeniden sevemem. Değişen nevarki yine üzülen ben. Dertler yenilenir hergün yeniden.
Düşün bi belkide tek suçlu sensin. Beni böyle mahvettip bırakıpta gidensiz. Herşeye rağmen yine sevilmiştin ama sen bu sevgimin değerini bilmedin.
Her yeni oyunda kuralları bozdun. Seni seven bu kalbi sen çok yordun. Söylesene hadi pişman mı oldun? Her gece beni hep bunalıma soktun. Oyuncak gibiydim senin ellerinde. Nasılda kanardım iki güzel kelimene. Sev beni derdin severdim ölümüne ama sen ne yaptın gittin ellere.
Bedelini ödedim hayatta herşeyin.
Dünyada birtek sana boyun eydim. Kaç defa gel dedim ama yine gelmedin. Benim gibi sende niye beni sevmedin? Git hadi yine git koynuna kahpenin. Bana dediklerini ona söylersin. Bana geri dönsende benim için bittin. Sende şimdi bak bir ŞEREFSIZSIN.
Benden sana tek elveda kaldı. Bu elveda sana belkide fazlaydı. Dediğin her bir söz zaten yalandı. Kalbim sadece yeni kıza acıdı. Benim gibi oda senin oyununa kandı. Inandım lafına ve peşine takıldım. Ona göre bu sevgi pembe bir masaldı ama masalın sonu pek iyi olmadı.
Affet dediğin o günlere dönerim. Nasılda pişman ve bitkindin. Beni çok sevdiğini hep söylerdin. Onun için mi sen başkasına gittin?
Ben senin uğruna hep kul köleydim ama laflarınla beni hep ittin. Seven bu kalbimi elinle yok ettin. Buna hangi yürek dayanır ne diyim.
Yine bana gel desen suratına bakmam.
Kapamıyorupta maziyi açmam senin için artık ölsemde ağlamam. Bitmiş bir aşkın konusunu konuşmam. Sensiz mutluyum bu durumu bozamam. Yalan aşkını al benden bukadar. Gözümde değerin kalmadı hastan.
Kalabalık etme yol al yavaştan!