Efecan Sosyete Kızına Mp3 indir

Efecan Sosyete Kızına (2014)
Sanatçı Efecan
Albüm Sosyete Kızına (2014)
Şarkı Sosyete Kızına
Hit 23482 indirme
Haftalık Hit 1 Haftalık indirme.
Boyut 4.53 MB
Tarih 14 Ekim 2017 , Cumartesi günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 8 puan. 168 kişi puan verdi.
Sosyete Kızına Yorumları.
Sosyete Kızına indir ve şarkı sözü.

Hayat vurup ellerimize kelepçe gözünde canlanır istediğin sahne müebbet yazılsa bile kaderine gülümse inadına hayata gülümse efecanım ellerimde kelepçe yok sandım aldanmışım farkına vardım beni bana bırakın gidin uzaklara siz topunuzun isminin üstüne çizim attım..
bakışlarına kandığım kadın sen uzaklardasın sakın yakınlaşmaya çalışma karanlıktayım gözlerime bakma zalim gözlerim sen gibi hain sözlerime laf etme lan hepsi senin eserin kesmedim bileklerimi sevinmesin sevgilin kim demiş rapi işe yaramaz diye söyle sen yazdıkça ufkum genişler farkına varmış alem çıktığımdan beri kuşlar çağırır efem efem yazıyorum gocunma sosyete kızı sen hep dinle pes etme dur gitme mutlu ol bugün sövmüyorum sen mutlu ol haydi lan kaçıncı sigaram la kaçıncı zarar bu ben ömrümde ömür kadar iyi hırsız görmedim hergün 24 saatimi çaldı ben izledim. Anladım adalet yok çünkü olduğu müştekil mülkü olana işliyor bu adalet biz anladık kim suçlu kim mağdur sayın hakim dinleyin.Ömür ömrümden ömür çaldı bu yalan değil bu kadar gerçekten sonra yine suçlu benmiyim kırın lan kalemimi.kırın lan fakir kalbimi sıkın lan kelepçeleri parçalayın siz beni. Ufkum cellad yapsın en sevdiği işi. urganla assanızda fakir olan bedenimi umutlarımı asamazsınız bu hayat gerçeği.
Bunaldım hepinizden bunaldım cümlenizden bunalttınız beni çekip gidin lan çevremden .
Ailemden çok değer doğrudur sizlere şimdi milyon tanesinden kurban ederim anneme şimdi milyon tanesinden kurban ederim efe ye efecan efecan rap in the isyan..
Ağam hayatımda yok duman etrafımda 4 duvar sırdaşımdır boş odam. ben çocukken gençliğini genç iken çocukluğunu yaşayan bir insanım.
bunuda bilen bilir
Ben bir deli değilim asla akıl varsa sok akla ben bir rapçi değilim asla yaşantım bir zararsa ben sadece ben sadece duygularına isyan eden bir usta