Alper Ayyıldız Alışık Değilim Ağıda Mp3 indir

Alper Ayyıldız Single
Sanatçı Alper Ayyıldız
Albüm Single
Şarkı Alışık Değilim Ağıda
Hit 535 indirme
Haftalık Hit 1 Haftalık indirme.
Boyut 5.16 MB
Tarih 22 Kasım 2017 , Çarşamba günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 8 puan. 6 kişi puan verdi.
Alışık Değilim Ağıda Yorumları.
  • #ÖlümVar
    0
    ...Birikim dediğine gün gelir iflas diyeceksin... Mükemmel şarkı, herkes hayatında en az bi' kere bu şarkıyı dinlemeli!!!
Yorumları Göster
Alışık Değilim Ağıda indir ve şarkı sözü.

Alper Ayyıldız - Alışık Değilim Ağıda Sözleri

Gizleye gizleye sır zaman aşımına uğradı. Elimde titreye titreye hazırlıklı kalp düşmeye. Gönül küsmeye, yüzüm gülmeye çalışır. Görür ama konuşamaz, dili tıkalı kalır. Azılı katil gibi şüphelere alışır. Yine görür o kadını, sebebini bilmeden ağlar bu sefer kendine sataşır. Suçlu vicdandır ! Göz suçluyu aramaz zaten. Ben bilirim ciğerini, son kuruşuna kadar ödedim. Seni ben satın aldım ! Yeri geldi yalnızdım yeri geldi ben onlardan kaçtım. İçe dönük yaşamanın sırrına yüzüstü yattım. Kulacımı attım. Daldım rap denizine, boğuluyorum. Gücümün yettiği kadar dayanıyorum. Bakmayın siz böyle durduğuma her gece kendimle savaşıyorum ben. En deli saatime hoş geldin. Şeker alsana kâse içinden. Her deli gibi bugünü de kutlayacağız, nedensiz kahkahayı basıp ağlayacağız. Zoruna mı gitti ?! Utandıklarını dert etme… Keyfine engel koyunca salgın yayılır. En iyisi kalp sesi dinle ! Gönül işi bu tanımak zor… Öyle her sevgiye bir taviz yok ! Hadi çıkar ekmeğini. Asıl göz dikmeyen adamlardan kork. En kötüsü kurnazlık, tok düşünüp aç yatmazlık. Zerresi dünyaya zarar satılık ruhun. İç çekmeyi yaşayıp tatmadın mı dostum ?! Ah sırdaşım… Ah be kardeşim beni niye hor gördün ?!
Nakarat

Bırakırken kendimi boşluğa bir yanım ‘dur' der mi ki sonsuza bağırıp ?!
Hâlbuki duyamam, sesler karışır. Alışık değilim ağıda.
Geçtim bugünü, yarını… Gerçeğe sarılırım.
Dinleyip alışır, alışır takılırım ağıda. Başka ses duymam.

Şartlanmak; ölümü düşünmeden yol alıp paslanmak. Aklıma gelen ilk denemede başarsam eşsiz planlar oynarsın üstümden. Üstün körü sevdin, sen iyisin… Sen iyisin, ben kötüyüm. Sen rahat ol, iyisin… Ben ruhumu satmam. Aklın almadığı yerlerde cirit atmam. Çölü buz niyetine donduramam ! Bana bildiğim soruları sorman saçma. Gözü gönül yapmam. Her boka tapmam ! Bunu bilmen yeterli. Bana bön bön bakma ! Sana anlatmıyorum fasulyenin faydalarını. Emin ol bana, yok kanıtım. Hatta garantisiz yarınlarım var. Hadi kurtar adımlardan ayaklarını. Genelde her boka bastın zaten. Zor bu sefer toparlanıp ayak uydurmak, seçmek yalanı… Bugün biraz daha dengesiz daha bilgisizce yaşadım bitti. Ertesi güne plan yapamam ömrüm bitebilir belki. Beni bir tek Allah korusun ! Korunmasızca geldiğin bu dünyadan ötesi de var ya. Toprak yutmayı, kefenden cebin olmadığını göreceksin. Doğduğun gibi çıplak gideceksin. Geldiğinden farkın sınav olacak. Olduğun gibi görüneceksin önce, sonrası senin kazandığın kalacak. Aciz ve aptalca… Çılgın hesaplarla… Fitne fesatlara karışıp savunma mekanizmanı güçlendireceksin. Birikim nedir birikim ?! Birikim dediğine gün gelecek iflas diyeceksin ! İflas edeceksin…

Nakarat

Bırakırken kendimi boşluğa bir yanım ‘dur' der mi ki sonsuza bağırıp ?!
Hâlbuki duyamam, sesler karışır. Alışık değilim ağıda.
Geçtim bugünü, yarını… Gerçeğe sarılırım.
Dinleyip alışır, alışır takılırım ağıda. Başka ses duymam.