Ali Lidar Gidelim Buradan Mp3 indir

Ali Lidar Gidelim Buradan (2020)
Sanatçı Ali Lidar
Albüm Gidelim Buradan (2020)
Şarkı Gidelim Buradan
Hit 182 indirme
Haftalık Hit 1 Haftalık indirme.
Boyut 1.94 MB
Tarih 23 Mart 2020 , Pazartesi günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 7 puan. 6 kişi puan verdi.
Gidelim Buradan Yorumları.
Gidelim Buradan indir ve şarkı sözü.

Gidelim Buradan, senin masumiyetini bilgelik zamanlarından kalma sırları, dünyanın bütün sabahlarını yanımıza alıp da gidelim.
Hesap etmeden haritaya bakmadan gidelim.'' diyordu.
*Ali Lidar'ın bu yazısını İnstagramdan bir arkadaşımız gönderdi, okumamı rica etti ve ilk okuduğumda aklıma TarıkTufan'ın Anna yazısındaki bu cümleler aklıma geldi. Ali Lidar'da her şeyden kaçıp, hiçbir soru ve sorunun olmadığı bir yere gitmenin gerekliliğini çok güzel bir şekilde dile getirmiş.
Keyifli Dinlemeler..
*
Gidelim buradan... Göğsünü sıkan, içini daraltan o laneti geride bırakıp gidelim. Burada yağmur bile güzel yağmıyor artık. Yağmuru güzel yağan bir yerlere gidelim.

Gidelim buradan... Burası bizim değil. Nasıl başederiz bu kadar saçmalıkla? Her şeye sıfırdan başlanabilecek bir yerlere gidelim.

Gidelim buradan... İlaçlarını yanına alma. Kitaplarımı almayayım ben de. Biraz da onlar çıldırtmıyor mu bizi? Havası ilaç, denizi kitap bir yerlere gidelim.

Gidelim buradan... Bıktım tepemizde sallanan manasız sorulardan. Soru sorma artık bana. Soru sormayayım sana. Her türlü sorunun tedavülden kalktığı bir yerlere gidelim.

Gidelim buradan. Burada insanlar kötü. Hep bir şeyler anlatmamızı bekliyorlar, hep bir şeyler anlatmamızı isteyecekler, bitmeyecek bu hiç bitmeyecek. Kimseye bir şey anlatmak zorunda kalmayacağımız bir yerlere gidelim.

Gidelim buradan... Bak uyuyamıyorum yine. Senin de uykuların defolu, bölük pörçük. Huzur içinde uyuyabileceğimiz bir yerlere gidelim.

Gidelim buradan. Ya sen bana gel ya da ben geleyim sana. Sonra gidelim. Hadi...