Ahiyan Deliller Mp3 indir

Ahiyan Deliller (2021)
Sanatçı Ahiyan
Albüm Deliller (2021)
Şarkı Deliller
Hit 517 indirme
Haftalık Hit 0 Haftalık indirme.
Boyut 4.63 MB
Tarih 22 Ocak 2021 , Cuma günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 9 puan. 10 kişi puan verdi.
Deliller Yorumları.
Deliller indir ve şarkı sözü.

1.verse :
Offf !
Mantıklı bir açıklama yapmak neden bu kadar zor ? Bir sebebi vardır benden ötürü ama vazgeçmek istemiyordum ,güç istemiyordum üç beş hesabı yapan dostlara ''listeli yorgun'' kötü masalarda beslenen küçük arabesk.Sızıları var, sızılarım ağır ne olmuşsa kötü aram hep.Ne olmuş nötr tarafı hep ? Üstlendim ağam gene kuruldum hatıralara. Benle ceza yatar mısın dostum? Offff!
Dostum hislerim var , üzülelim mi ? Karışıklılar her daim var offff! Deliler her yerdeler.
Huzuruna düştük de ,hezeyanı boşlukta,gece yarı hoşnut da ben hiç acımadım hece yazıp zamanı emzirdim.Çok beter uslüpta tonla kan ceker o sınırında.Bize kıl olan her parazit uçurumda.Yeri değil , söylerdim aslında,verilen her sözün altında peki starın bağımısı ne baktığında ? Sefer geçtiğinde , geçer aklından evine gelen her fırsatı içtiğinden moruk...Cook bı sebep bulan her p*çe dissliyim.Midemse problem istiyor.Halbuki vıcı posterinde üstteyim.Deli değil, deli numarası yapıyom.Gecenin bı yarı döndüm mahallede , üstüm basım gejo.Gördün mü halimi ? Üzüldüm hacı.Malesef gören de dizüstü kaçar .
Shit!!!
Kanunu ağlamamaymış,koşturunca üşümesi,bandana kaymış suratınızda aşırısı bizde epeymiş bunalımın kaşelisi.Buğular cam gibi içerisi.Ruhlar diyarına hangi dil uğrar ?

Nakarat :
Kıyamet alameti,deliller her yerdeler ya deliller her yerdeler ya.
Hislerim var, üzülelim mi?
Karışıklılar her daim var off!
Deliller her yerdeler ya offf !
Mantıklı bir açıklama yapmak neden bu kadar zor ?

2.verse:
Paranoyalar,paranoya,paranormal, antibiyilojik siyanürik hayal ürünler.Baskı mitolojik konuları para düğümler.Dört seri sıfır oluyorum günden güne.Cannabiod pregabalinden değilsen bile hasta ediyor bu gündem.Bulamadım bi netice siyasi sebepten içer mi bi balici? Riya ve inatla çıkarsa bu yarışı ? Yaa hayalî inatla mercoya yanarsa fiyat için.Bu kumar çok namuslu blöf icin.Ya canını koy ya hayalini terk et.Yak okulunu, bırak diplomanı.Park et ,aile hayatı, düzen bizim için zor.Hele benim gibi tıpin her şeyi zor.Beni boş koy aslını kendine sor ! Hop bı mini microphone , sorunu modunu getir hoca tak tak tak tak kurulumumu tamamladım hacı tek tek tek tek başarı ekletmemekteyim. Aşırı rahatlatmak, dagitmaktayim . Paşa no trap yes rap rap rap rap.Tüm gözlere bayık bakmaktayım.Hepsi rol yapıyor ayıkmaktayım bunu.

Nakarat :
Deliller her yerdeler ya off !
Deliller her yerdeler
Hissettiklerim var, üzülelim mi?
Karışıklılar her daim var off!
Deliller her yerdeler ya offf !